Skip to content

ZZP service monteur

Je hebt al jarenlange ervaring als servicemonteur en bent ZZP’er. Maar toch opzoek naar een nieuwe uitdaging en stabiliteit. Dat kan Heatprofs dat jou zeker aanbieden! Ook ben je bereidwillig om op oproepbasis te werken waarin je op tijd krijgt te horen wanneer je nodig bent.   

Maak het verschil bij Heatprofs!

Start als ZZP'er bij Heatprofs!

De klantenkring van Heatprofs breid zich zodanig uit dat wij soms extra servicemonteurs nodig hebben die kunnen bij springen. Zo kunnen we al onze klanten voorzien van onderhoud en installatie van verwarmings- en koelingsapparaten (van cv-ketels tot ventilatie). Onze klantenkring is verspreid over Zuid-Holland, maar ons hoofdkantoor is in Pijnacker. Het beste zou dus zijn als je zelf in Zuid-Holland woont. Als zelfstandige servicemonteur zal je voornamelijk werken op oproepbasis. We geven uiteraard op tijd aan wanneer je nodig zal zijn. Zo bieden wij jou stabiliteit aan en een stabieler inkomen. Hierin hanteren wij jouw uurtarieven!

Hoe ziet het proces eruit?

Het is de verwachting dat jij vrijwel meteen inzetbaar bent. Er zal een moment van poolshoogte nemen plaatsvinden, zodat wij jou kunnen leren kennen en jij ons. Het is de bedoeling dat je zelfstandig te werk gaat. Misschien gaat er een collega met je mee, of een student of startende monteur. Maar jouw rol als zelfstandige servicemonteur is waarvoor wij met jou in zee gaan. Je zal dus niet een begeleidende rol hebben hierin. Onze klanten zijn verspreid over heel Zuid-Holland, dus je zal aardig wat op pad zijn. Maar met jouw eigen werkbusje zal dat zeker geen obstakel zijn!

Starten in het mooie Zuid-Holland

Onze gehele klantenkring is verspreid over omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat je dus veel op pad bent. Heerlijk in de buitenlucht, maar lekker warm (of koel) in jouw werkbusje als je onderweg bent. Het rijden van huishouden naar huishouden zijn ook momenten van rust waar je heerlijk kan genieten van het mooie Zuid-Holland. Je komt echt op plekken waar je normaliter niet snel zou komen.

Geïnteresseerd?

Om je sollicitatie snel te kunnen verwerken, vragen we je om te solliciteren op deze  webpagina. Staat er voor jou op het moment geen relevante vacature online? Maak een job alert aan zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe stagemogelijkheid online komt.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies