Skip to content

Werken bij heatprofs

Werken bij Heatprofs betekent het inzetten van nieuwe manieren van duurzaam verwarmen en ventileren. In een wereld waar klimaatverandering drijvende krachten zijn, willen we samen een betere toekomst creëren. Hiervoor hebben wij jou nodig.

Maak je start als monteur bij Heatprofs!

Kies je niveau & meld je aan als monteur!

Hieronder vindt u de verschillende monteurs waar we naar opzoek zijn.

Starter

Ben jij van nature een sleutelaar en ben je technisch aangelegd? Is het repareren en monteren van machines en installaties helemaal jouw ding? Lees dan snel verder!

Medior

Ben jij opzoek naar een mooie uitdaging als Medior servicemonteur? Is het demonteren, repareren en monteren van machines en installaties jouw expertise? Lees dan snel verder!

Senior

Ben jij opzoek naar een mooie uitdaging als Senior servicemonteur? Ben je een technische duizendpoot en ben je op zoek naar verdieping in je vak? Lees dan snel verder!

ZZP-Kracht

Ben jij opzoek naar een mooie uitdaging als servicemonteur, ben je een ZZP’er en kan je werken op oproepbasis? Dan hebben wij jou nu nodig. Lees dan snel verder!

Startende Monteur

Of je nu als student of starter binnenkomt, Heatprofs wil je graag helpen om je eigen carrière als monteur op te bouwen. Jij bent ons nieuw talent, maar daar komt aardig wat verantwoordelijkheid bij kijken. Daarom is er veel ambitie, doorzettingskracht en passie nodig. Maar wij geloven dat dit in jou zit. Je begint bij ons op de werkplaats om kennis op te doen en te oefenen. Alles goed onder de knie? Dan kan je ingezet worden in het veld. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het vormgeven van je eigen carrière. Wij geven jou alle middelen om door te groeien en de beste begeleiding. Jij doet de rest.

Medior Monteur

Heb jij al meer ervaring als monteur? Dan is Heatprofs zeker opzoek naar jou. Wij bieden jou een veilige, maar uitdagende manier van werken aan. Het is dynamisch en vraagt om veel verantwoordelijkheden. Maar met jouw ervaring zal je makkelijk en veilig je weg kunnen vinden in het geheel. Uiteraard zullen wij een poolshoogte nemen voordat je het veld ingaat over je kennis en expertise. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat je voor de juiste werkzaamheden ingezet wordt en jij in je kracht kan staan. Daar draait het uiteindelijk om.

Senior Monteur

Heb jij al heel wat jaren ervaring als monteur? Dan is Heatprofs zeker opzoek naar jouw expertise, kennis en bekwaamheid. Je zal je waarschijnlijk al heel comfortabel voelen bij ons op de werkplaats. Maar wij bieden je een unieke kans aan: Jouw kennis overdragen aan starters en studenten. Wij bieden starters en studenten een intern leertraject aan waarin zij hun kennis, expertise en ervaring kunnen opbouwen als monteur. Je zal hierin een grote rol spelen. Zo zal je 1 student krijgen die je mag opleiden en begeleiden. Dit vraagt om heel wat verantwoordelijkheden, maar wij geloven dat dit jou alleen maar meer groei en impact als monteur kan aanbieden.

ZZP Monteur

Heb jij al heel wat jaren ervaring als monteur en werk je op ZZP basis? Dan is Heatprofs zeker opzoek naar jouw ad-hoc werkhouding en flexibiliteit. Als zelfstandige servicemonteur zal je werken op oproepbasis. De klantenkring van Heatprofs breid zich zodanig uit dat wij soms per direct servicemonteurs nodig hebben die kunnen bijspringen. Zo kunnen wij al onze klanten voorzien van onderhoud en installatie van verwarmings- en koelingsapparaten. Onze klantenkring is verspreid over Zuid-Holland, maar ons hoofdkantoor is in Pijnacker. Het beste zou zijn als je in Zuid-Holland woont. Uiteraard hanteren wij jouw uurtarieven.

Niet solliciteren als monteur?

Geen monteur, maar wel opzoek naar een baan in de installatie techniek? Solliciteer hieronder!

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies