Skip to content

Warmtepomp

Altijd Inclusief Installatie

Van A tot Z, Alle merken!

Gecertificeerde Vakmannen

Een warmtepomp zorgt voor duurzame warmte

Door uw gasapparaten goed te onderhouden en te verstellen zijn deze zuiniger in uitstoot. Door het goede onderhoud van uw huidige toestel kan deze makkelijk 15 jaar mee en hoeft er dus niet vroegtijdig een nieuwe aangeschaft te worden. Als deze wel aan vervanging toe is, bied Heatprofs u graag een warmtepomp aan. Het is erg energie- en kostenbesparend, waardoor het milieu en uw portemonnee hiervan profiteert.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een systeem waarbij de warme omgevingslucht uit de woning wordt benut om het water mee op te warmen. Het systeem kan ook warmte uit de bodem of een andere duurzame warmtebron gebruiken. In de warmtepomp wordt het water op een elektrische wijze verwarmt naar een hogere temperatuur. Het is daarom een uitstekend alternatief voor het verwarmen van kraanwater. Hier maakt u gebruik van als u bijvoorbeeld gaat afwassen of douchen. Daarnaast verwarmt het ook de ruimtes in uw woning. Met een warmtepompboiler kan er op meerdere plaatsen in uw huis tegelijk warm water worden afgenomen.  

Waarom een warmtepomp?

Gasverbruik

Zorgt voor verlaging van gasgebruik

C02

Vermindert CO2 uitstoot

Energierekening

Lagere energierekening

Hoe kunnen wij u helpen met uw warmtepomp?

Heatprofs kan u op verschillende manieren van dienst zijn betreffende warmtepompen. Zo werken wij met een hybride of all-electric warmtepomp. Bij een hybride pomp springt de cv-ketel bij wanneer nodig, een all-electric fungeert alleen op elektriciteit. Bij ons kunt u terecht voor het kopen en
installeren van beiden.

ISDE Subsidieregeling 2017

Vanaf 1 januari 2017 bestaat er de subsidieregeling ISDE (Investerings Subsidie Duurzame Energie). Deze subsidie verlaagt bij de aanschaf van een warmtepomp de nettoprijs aanzienlijk. Dit maakt de aanschaf van een duurzame oplossing aantrekkelijker. U kunt vrijblijvend met ons contact op nemen voor advies en om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn.

Contact

Het Klant Contact Center van Heatprofs geeft u graag zo snel mogelijk antwoord op uw vragen en is te bereiken via: Contact@heatprofs.nl of telefonisch op: 085 110 0661

Aanmelding nieuwsbrief & andere communicatie!

5% – korting voor nieuwe nieuwsbrief aanmelders!

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies