Skip to content

Studenten & Starters

Volg jij nog je studie, ben jij net afgestudeerd of ben jij opzoek naar een nieuwe carrière richting en omscholing? Dan bieden wij je alle ruimte en begeleiding aan die je nodig hebt om te starten en te leren. Dit is een mooie manier om jouw nieuwe carrière te kick-starten. Ook als je van een andere branche komt hebben wij alle mogelijkheden om je op te leiden tot een servicemonteur in de gas- en warmteservice.

Maak je start als monteur bij Heatprofs!

Studenten en Starters

Jij bent ons nieuw talent. Met of zonder enige ervaring, bij Heatprofs kan je een mooie start maken aan je toekomstige carrière. Wij bieden veilige werkomstandigheden aan waarin onze beste servicemonteurs je opleiden en begeleiden. Zo zal je dus onder begeleiding van hen je kennis opdoen en je ervaring opbouwen. De kennis en ervaring is van technische aard in de gas- en warmteservice.

We verwachten dat je al affiniteit hebt met techniek of reeds een opleiding hebt gedaan dat te maken heeft met techniek. Als je het leuk vindt om in je vrije tijd te klussen, demonteren, repareren en monteren, dan zal je het zeker goed doen bij ons op de werkvloer!

Meewerk Stage

Als student ben je waarschijnlijk heerlijk aan het genieten van je studentenleven. Maar je studie blijft een cruciaal iets. Wil je alvast werkervaring opdoen voor na je studie én de huidige kennis die je nu hebt al gebruiken? Dan biedt Heatprofs jou een meewerkstage aan. Hierin kan je alvast beginnen met het bouwen van je eigen carrière in de techniek.

Afstudeer Stage

Als student in de afrondende fase van je studie ben je opzoek naar een afstudeertopdracht of -stage. Heatprofs bied jou een leerzame omgeving aan waar jij deze kunt uitvoeren. Het kan lijken op een sprong in het diepe, maar het is het perfecte moment om jouw kennis toe te passen in de praktijk. Uiteraard bieden wij je de beste begeleiding en zelfstandigheid aan.

Starter

Heb je al kennis over techniek, misschien ervaring als servicemonteur en wil je beginnen met werken? Of kom je uit een andere branche en heb je behoefte aan omscholing tot servicemonteur? Ook hiervoor biedt Heatprofs leertrajecten aan. Afhankelijk van je voorkennis en mogelijk je ervaring wordt je meegenomen in het proces van Is het demonteren, repareren en monteren van gas, warmte en ventilatie machines en installaties.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies