Skip to content

Starter service monteur

Ben je net afgestudeerd of ben je opzoek naar een nieuwe carrière richting en omscholing? Dan bieden wij jou alle ruimte en begeleiding aan die jij nodig hebt om te starten en te leren. Dit is een mooie manier om jouw nieuwe carrière te kick-starten. Ook als je van een andere branche komt hebben wij alle mogelijkheden om je op te leiden tot een servicemonteur in de gas- en warmteservice.

Start je carrière bij Heatprofs!

Begin als Starter bij Heatprofs!

Jij bent ons nieuw talent. Met of zonder enige ervaring, bij Heatprofs kan je een mooie start maken aan je toekomstige carrière. Wij bieden veilige werkomstandigheden aan waarin onze beste servicemonteurs je opleiden en begeleiden. Zo zal je dus onder begeleiding van hen je kennis opdoen en je ervaring opbouwen. De kennis en ervaring is van technische aard in de gas- en warmteservice.

We verwachten dat je al affiniteit hebt met techniek of reeds een opleiding hebt gedaan dat te maken heeft met techniek. Als je het leuk vindt om in je vrije tijd te klussen, demonteren, repareren en monteren, dan zal je het zeker goed doen bij ons op de werkvloer!

Hoe ziet het proces eruit?

Hoe snel je inzetbaar bent is afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt, hoe snel je de kennis oppakt en onder de knie hebt. Je zal beginnen bij ons op de werkplaats voor 2 weken tot 2 maanden. Hierna kan je (mee)gaan naar klanten. Als je nog begeleiding nodig hebt zal je met een monteur meegaan naar de klant. Onze klanten zijn verspreid over heel Zuid-Holland, dus je zal aardig wat op pad zijn. Je zal beginnen met kleinere taken en doorgroeien tot het aanpakken van hoofdtaken. Verder zal je meewerken in een dynamisch team waarin je leert dat jouw toekomstige vak vele aspecten heeft. Er is veel ruimte voor doorgroeien, dus pak je kans!

Starten in het mooie Zuid-Holland

Onze gehele klantenkring is verspreid over omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat je dus veel op pad bent. Heerlijk in de buitenlucht, maar lekker warm (of koel) in het werkbusje als je onderweg bent. Het rijden van huishouden naar huishouden zijn ook momenten van rust waar je heerlijk kan genieten van het mooie Zuid-Holland. Je komt echt op plekken waar je normaliter niet snel zou komen.

Geïnteresseerd?

Om je sollicitatie snel te kunnen verwerken, vragen we je om te solliciteren op deze webpagina. Staat er voor jou op het moment geen relevante vacature online? Maak een job alert aan zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe stagemogelijkheid online komt.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies