Skip to content

Senior service monteur

Jij hebt al jarenlange ervaring en passie voor je werk en vak. Omdat je al zoveel kennis in huis hebt, zou je in principe meteen inzetbaar kunnen zijn. Als je dus een echte duizendpoot bent op het gebied van techniek, onderhoud en installatie is dit dé plek voor jou! Ook vragen wij om jouw bereidheid om andere startende en beginnende monteurs op te leiden.

Maak het verschil bij Heatprofs!

Starten als Senior bij Heatprofs!

Jij bent onze expert waar wij naar opzoek zijn. Voor ons is het fijn om servicemonteurs in huis te hebben die vrijwel meteen inzetbaar zijn bij binnenkomst wie weinig tot geen begeleiding nodig hebben. Daar geven wij dus ook echt de ruimte voor. Zo kan je zelfstanding te werk gaan en eigenlijk gewoon doen waar jij goed in bent. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je meer uit je vak wil halen, bieden wij je een unieke kans aan: het opleiden en begeleiden van startende en beginnende monteurs. Je zal dan fungeren als een mentor. Zo vragen we dus ook naar sterke communicatie skills en de gewilligheid om te investeren in de toekomstige talenten.

Hoe ziet het proces eruit?

Hoe snel je inzetbaar bent is als monteur is afhankelijk van hoeveel ervaring je hebt, maar naar verwachting is dit al vrij snel. Voor het mentorschap bieden wij begeleiding, zeker als je daar nog geen ervaring in hebt. Daar sta je dus zeker niet alleen in. Wij blijven het centraal aanspreekpunt, dus mocht je ergens tegen aanlopen (ook over het algemeen) geven wij jou altijd de ondersteuning die jij en de studenten nodig hebben. Verder willen wij je heel veel ruimte en vrijheid aanbieden. Omdat je al breed inzetbaar bent, geloven wij dat jij je werk meer dan goed uitvoert. 

Starten in het mooie Zuid-Holland

Onze gehele klantenkring is verspreid over omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat je dus veel op pad bent. Heerlijk in de buitenlucht, maar lekker warm (of koel) in het werkbusje als je onderweg bent. Het rijden van huishouden naar huishouden zijn ook momenten van rust waar je heerlijk kan genieten van het mooie Zuid-Holland. Je komt echt op plekken waar je normaliter niet snel zou komen.

Geïnteresseerd?

Om je sollicitatie snel te kunnen verwerken, vragen we je om te solliciteren op deze  webpagina. Staat er voor jou op het moment geen relevante vacature online? Maak een job alert aan zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe stagemogelijkheid online komt.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies