Skip to content

Over ons

Altijd Inclusief Installatie

Van A tot Z, Alle merken!

Gecertificeerde Vakmannen

Over Heatprofs

Heatprofs is in 1981 opgericht door Koos en Anja. Onderhoud van gasapparaten en het oplossen van storingen waren in de beginjaren onze werkzaamheden. Na enkele jaren zijn wij ook installatiewerk gaan doen. Wilt u zien wat wij tegenwoordig voor u kunnen betekenen? Dan bent u aan het juiste adres op deze website. Wij zijn begonnen met een kantoor aan huis, maar in meer dan 35 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met 12 monteurs en 8 parttime medewerkers op kantoor. We zijn gevestigd op bedrijventerrein de Boezem in Pijnacker. Onze klantenkring is in de ruim 35 jaar uitgegroeid van particulieren naar ook bedrijven en instellingen. De laatste jaren hebben wij ons ook toegelegd op energie zuinige en duurzame oplossingen, zoals zonneboiler-systemen en warmtepompen.

Certificeringen van onze heatprofs

Hieronder vindt u de verschillende certificeringen en lidmaatschappen van brancheverenigingen die Heatprofs bezit. Dit laat zien dat onze dienstverlening en de organisatie van hoogstaand niveau zijn, wat door de externe certificerende instanties keer op keer bevestigen. De op deze pagina vermelde certificeringen en lidmaatschappen zijn de belangrijkste vermeldingen uit een lange lijst die de organisatie bezit en beheerst.

Bij Heatprofs leiden we onze eigen mensen op!

Heatprofs voelt inmiddels aan als een familiebedrijf. Wij vinden het geweldig om altijd nieuwe mensen toe te voegen aan deze familie. Daarom zijn wij altijd bezig om nieuwe talenten te vinden die ons team kunnen versterken. Omdat energietechniek dynamisch is en dus altijd veranderd, doen wij veel aan het in- en extern opleiden van ons eigen personeel. Zo verbreiden wij constant onze kennis en expertise. Zo staan wij klaar voor de toekomst en kunnen wij u altijd op de juiste wijze voorzien van een perfecte service!

De talenten van Heatprofs

Omdat Heatprofs in de jaren 80 begon als een klein bedrijf en nu vergroot is naar een goed lopend bedrijf met 30 man hebben wij onze eigen rijke geschiedenis geschreven. Het is niet alleen ons vakmanschap, maar ook onze gedrevenheid om onze klanten te helpen met comfortabel leven dat ons bijzonder maakt. Dat is wat onze 21 monteurs dag in dag uit voor onze klanten regelen. Zij zijn onze talenten die zich volledig inzetten om mensen een glimlach en een goed functionerende cv-ketel te bezorgen.  

Met onze 30 man zijn wij constant aan het zoeken naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren. Met nieuwe kennis en vernieuwde passie willen wij met de tijd meegaan, zodat wij breed inzetbaar zijn. Zo kunnen wij een verscheidenheid aan klanten altijd te woord staan en helpen. Zo kunnen wij ook al klaarstaan voor de toekomst! 

Aanmelding nieuwsbrief & andere communicatie!

5% – korting voor nieuwe nieuwsbrief aanmelders!

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies