Skip to content

Onderhoud

Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat u altijd kan genieten van een warm huis, warm water en een gezond binnenklimaat. Hierin staan uw gas-, verwarmings- en ventilatieapparaten centraal. Daarom bied Cleanprofs u een All-in onderhoudsabonnement aan.

Eerste hulp bij storingen!

Verlengt levensduur van uw toestel

Zorgt voor lager energieverbruik

All-in onderhouds abonnement

Het is voor Heatprofs belangrijk dat u altijd comfortabel kan wonen. Hierin staat de cv-ketel, boiler, geiser, warmtepomp en ventilatiesystemen centraal. Daarbij is het echt van belang dat deze goed onderhouden worden om lang mee te gaan. Zo bespaart u onnodige kosten die u zou moeten besteden aan grote reparaties, storingen en/of een nieuwe apparaat. Dit voorkomt u door periodiek onderhoud te laten uitvoeren door de experts van Heatprofs.

Wanneer u bij ons een onderhoudscontract heeft komen wij eens per kalenderjaar bij u langs. Wij komen dan het apparaat inspecteren en onderzoeken. Afhankelijk van de inspectie wordt uw apparaat behandelt om mogelijke storingen en reparaties vóór te zijn. Dit zorgt ervoor dat u enorme kosten bespaart die u zou moeten uitgeven als de storing al heeft plaatsgevonden. Wat wij onder andere doen tijdens een behandeling van een apparaat is:

– Controleren
– Reinigen
– Het goed afstellen van het apparaat, waardoor deze zuiniger wordt
– Het vervangen van onderdelen indien nodig

All-in Onderhoud

Voorafgaand aan het afsluiten van een onderhoudsabonnement bij Heatprofs vindt er eerst een toestelinspectie plaats. Vanuit daar wordt deze goedgekeurd en wordt meteen de eerste onderhoudsbeurt verleend. De kosten voor deze inspectie en de eerste beurt is een eenmalig bedrag van €49,95 Als er reparaties nodig zijn en/of er is sprake van een storing buiten het gebruikelijke onderhoud, waar extra tijd voor nodig is om te behandelen, wordt dit in rekening gebracht.

All-in Onderhouds Abonnement

Aanvragen

Aanmelding nieuwsbrief & andere communicatie!

5% – korting voor nieuwe nieuwsbrief aanmelders!

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies