Skip to content

Meewerk stage

Als student ben je waarschijnlijk heerlijk aan het genieten van je studentenleven. Maar je studie blijft een cruciaal iets. Wil je alvast werkervaring opdoen voor na je studie én de huidige kennis die je nu hebt al gebruiken? Dan biedt Heatprofs jou een meewerkstage aan. Hierin kan je alvast beginnen met het bouwen van je eigen carrière in de techniek.

Loop je meewerk stage bij Heatprofs!

Meewerkstage bij Heatprofs

Jij bent ons nieuw talent. Met of zonder enige werkervaring, bij de meewerkstage van Heatprofs zal je alles leren over het beroep als servicemonteur. Zo kan jij je carrière goed kick-starten. Wij bieden veilige werkomstandigheden aan waarin onze beste servicemonteurs je opleiden. Zo zal je dus onder begeleiding van hen je kennis opdoen en je ervaring opbouwen. De stage is van technische aard in de gas- en warmteservice.

Studierichtingen waarvoor we regelmatig meewerkstages beschikbaar hebben:
– Civiele Techniek –
– Installatie Techniek –
– Service Monteur –
– Monteur koude- en klimaatsystemen –

Volg je een andere studierichting, maar wil je jouw meewerkstage toch lopen bij Heatprofs? Vul dan het formulier!

Hoe ziet de stage eruit?

In de meewerkstage van Heatprofs is jouw groei afhankelijk van hoe snel je de kennis oppakt en onder de knie hebt. Je zal beginnen bij ons op de werkplaats voor 2 weken tot 2 maanden. Hierna zal je onder begeleiding meegaan naar klanten, zodat we samen onderhoud of installatiewerk kunnen uitvoeren. Onze klanten zijn verspreid over heel Zuid-Holland, dus je zal aardig wat op pad zijn. Je zal beginnen met kleinere taken en doorgroeien tot het aanpakken van hoofdtaken. Verder zal je meewerken in een dynamisch team waarin je leert dat jouw toekomstige vak vele aspecten heeft.

Stage lopen in het mooie Zuid-Holland

Onze gehele klantenkring is verspreid over omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat je dus veel op pad bent. Heerlijk in de buitenlucht, maar lekker warm (of koel) in het werkbusje als je onderweg bent. Het rijden van huishouden naar huishouden zijn ook momenten van rust waar je heerlijk kan genieten van het mooie Zuid-Holland. Je komt echt op plekken waar je normaliter niet snel zou komen.

Geïnteresseerd?

Om je sollicitatie snel te kunnen verwerken, vragen we je om te solliciteren op deze  webpagina. Staat er voor jou op het moment geen relevante vacature online? Maak een job alert aan zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe stagemogelijkheid online komt.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies