Skip to content

Medior service monteur

Jij bent al een ervaren servicemonteur en opzoek naar een nieuwe uitdaging, zowel als werkinhoudelijk als persoonlijk. Heatprofs bied jou deze, inclusief allerlei doorgroeimogelijkheden! Bij Heatprofs kan je écht het verschil maken in honderden huishoudens.

Start je carrière bij Heatprofs!

Starten als Medior bij Heatprofs!

Door goed te zorgen voor de huidige gasapparaten van onze klanten kunnen wij ervoor zorgen dat zij minder energie verbruiken en er minder gassen worden uitgestoten tijdens het verwarmingsproces. 

Daarentegen stappen steeds meer consumenten, en ook zo onze klanten, over van traditionele manieren van verwarmen naar duurzame manieren. Dit maakt ons super enthousiast! Zo vragen de klanten nu veel om hun gasapparaten te laten vervangen door onze warmtepompen of zonneboilersystemen om nog duurzamer en energiezuiniger te verwarmen. Het is daarom van belang dat jij kennis hebt over beide manieren van verwarmen, omdat je met beide te maken zal krijgen.

Hoe ziet het proces eruit?

Maar geen zorgen. Als je nog niet thuis bent met het traditioneel verwarmen of duurzaam verwarmen, wij zijn er om jou meer kennis aan te bieden. Zo kan jij je expertise verder uitbreiden en sterker worden in je vak. Op onze werkplaats kunnen wij je leren over nieuwe apparaten en systemen. Zo kan je elke klant en elk huishouden voorzien van een warm huis, warm water en een gezond binnenklimaat. Omdat je bij ons jouw horizon kan verbreiden ben je breder inzetbaar. Zo kan je doorgroeien tot een Senior servicemonteur. Dit is dus echt een carrière boost!

Starten in het mooie Zuid-Holland

Onze gehele klantenkring is verspreid over omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat je dus veel op pad bent. Heerlijk in de buitenlucht, maar lekker warm (of koel) in het werkbusje als je onderweg bent. Het rijden van huishouden naar huishouden zijn ook momenten van rust waar je heerlijk kan genieten van het mooie Zuid-Holland. Je komt echt op plekken waar je normaliter niet snel zou komen.

Geïnteresseerd?

Om je sollicitatie snel te kunnen verwerken, vragen we je om te solliciteren op deze  webpagina. Staat er voor jou op het moment geen relevante vacature online? Maak een job alert aan zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe stagemogelijkheid online komt.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies