Skip to content

Afstudeer stage

Als student in de afrondende fase van je studie ben je opzoek naar een afstudeertopdracht of -stage. Heatprofs bied jou een leerzame omgeving aan waar jij deze kunt uitvoeren. Het kan lijken op een sprong in het diepe, maar het is het perfecte moment om jouw kennis toe te passen in de praktijk. Uiteraard bieden wij je de beste begeleiding en zelfstandigheid aan.

Loop je afstudeerstage bij Heatprofs!

Afstudeer stage bij Heatprofs

Jij bent ons nieuw talent en toekomstig monteur/technicus! Daarom bied Heatprofs jou een afstudeeropdracht aan zodat je jouw kennis kan inzetten. Het kan spannend zijn, maar wij geloven dat je alles in huis hebt om een goede carrière te starten. Wij bieden veilige werkomstandigheden aan waarin onze beste servicemonteurs je begeleiden en ondersteunen. Zo kan jouw talent volledig tot zijn/haar rechtkomen. De afstudeeropdracht is van technische aard in de gas- en warmteservice.

Studierichtingen waarvoor we regelmatig afstudeeropdrachten beschikbaar hebben:
– Civiele Techniek –
– Installatie Techniek –
– Service Monteur –
– Monteur koude- en klimaatsystemen –

Volg je een andere studierichting, maar wil je jouw eindstage toch lopen bij Heatprofs? Vul dan het formulier in!

Hoe ziet de stage eruit?

In de eindstage geef je voornamelijk zelf veel vorm aan hoe jouw opdracht, traject en groei eruit ziet. Het is namelijk erg afhankelijk van jouw school, studie, hun richtlijnen en jouw persoonlijke interesses. Zo kan je zelf aangeven binnen welke werkzaamheden jij je wil specialiseren en kan jouw studie duidelijk maken binnen welke kaders jij je moet ontwikkelen. De afstudeeropdracht is dus persoonsgebonden. Zie hierin jouw kans om (met toestemming) je passie tot leven te brengen en het leerproces heel persoonlijk te maken. In dit proces begeleiden wij jou en geven wij je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

Stage lopen in het mooie Zuid-Holland

Onze gehele klantenkring is verspreid over omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat je dus veel op pad bent. Heerlijk in de buitenlucht, maar lekker warm (of koel) in het werkbusje als je onderweg bent. Het rijden van huishouden naar huishouden zijn ook momenten van rust waar je heerlijk kan genieten van het mooie Zuid-Holland. Je komt echt op plekken waar je normaliter niet snel zou komen.

Geïnteresseerd?

Om je sollicitatie snel te kunnen verwerken, vragen we je om te solliciteren op deze  webpagina. Staat er voor jou op het moment geen relevante vacature online? Maak een job alert aan zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe stagemogelijkheid online komt.

© Heatprofs 2022

Legal Privacy & Cookies